Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de pàgina

AFIX Constructora

AFIX Constructora

Constructora a Mataró. Projectes de rehabilitació i obra nova a Mataró i Barcelona.

AFIX constructora, S.L és una empresa jove i emprenedora però amb una gran experiència al sector de la construcció. Aquesta experiència es basa, principalment, en el nostre equip humà, ja que disposem de caps d'obra, arquitectes Tècnics diplomats, que pertanyien a una empresa important i amb la qual hem executat obres de fins a 6 milions d'euros.

No obstant això, som una empresa versàtil, adaptada a la situació actual, i, alhora, amb la solvència i qualificació necessària per oferir als nostres clients el servei necessari per a l'execució de qualsevol tipus d'obra.

La nostra principal premissa és oferir als nostres clients el servei i assessorament tècnic necessari, a un preu molt competitiu de mercat, sense que això pugui minvar gens ni mica la qualitat del resultat final que el client requereix.

Oferim tot tipus de serveis relacionats amb la construcció i edificació. La nostra experiència en el sector i capacitat tècnica ens permet dur a terme qualsevol obra, per singular o complexa que sigui.

Així mateix, disposem de personal altament qualificat per oferir al nostre client l'execució de la seva obra, de principi a fi, tot perfectament coordinat i sense que això suposi cap sobre cost.

La nostra capacitat tècnica contrastada, de gestió, coordinació i resolució, ens permet assolir els objectius que tot client satisfet desitja: donar respostes satisfactòries als projectes que es plantegen i complir els objectius de qualitat que se'ns exigeixen.

Contactar

Equip humà

Disposem de caps d'obra i arquitectes Tècnics diplomats altament qualificats.

Seguretat i salut

Disposem de l'acreditació RERA, emès pel Departament de Seguretat i Salut de la Generalitat de Catalunya, per fer retirades d'elements d'amiant que es puguin trobar dins d'una obra de rehabilitació.

ITE

Fem inspeccions tècniques d'edificis com a manteniment legal preventiu per a la seguretat i salut de les persones.

Edificació i obra nova

Construcció de tota mena d'edificis, habitatges plurifamiliars, naus industrials, edificis de serveis per a l'administració pública, habitatges unifamiliars, etc.

Rehabilitació d'edificis i habitatges

Obres de rehabilitació de tota mena. Tot plegat perfectament planificat i organitzat amb l'objectiu de minimitzar al màxim les molèsties que una obra d'aquest tipus comporta.

Serveis tècnics i manteniment

Disposem de tècnics titulats amb capacitat i solvència tècnica necessària per dur a terme qualsevol tipus de projecte, direcció d'obra, ITE, taxacions, legalitzacions, cèdules d'habitabilitat, pla de manteniment , etc.

Els nostres clients

Descobreix alguns dels clients per als quals hem treballat

Ajuntament de Mataró

Ajuntament de Mataró

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Salas

Salas

Juventus

Juventus

Cambra de la propietat urbana de Mataró i el Maresme

Cambra de la propietat urbana de Mataró i el Maresme

Fundació Grup escola Mataró

Fundació Grup escola Mataró

Afix Constructora SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Afix Constructora SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.