Construcció d'edificis a Mataró i Barcelona

La construcció d'edificis és una de les activitats principals de AFIX Constructora, ens centrem en una àmplia experiència en obra civil, destacant l'execució d'obres noves de qualsevol tipus d'edifici ja siguin residencials, comercials, administratius, industrials, etc. En cada projecte ens comprometem amb la sostenibilitat, l'eficiència energètica, la durabilitat, sense oblidar-nos de l'entorn. El nostre servei de construcció d'edificis Mataró i Barcelona, està pensat en funció de satisfer les necessitats dels nostres clients amb la responsabilitat i relació preu-qualitat més competitiva del mercat.

La nostra capacitat tècnica contrastada, de gestió, coordinació i resolució, ens permet donar respostes satisfactòries als projectes que es plantegen i complir els objectius de qualitat en la construcció d'edificis.

A AFIX comptem amb un capital humà altament capacitat i qualificat en les millors pràctiques i gestions per a la construcció d'edificis, Així com la disposició de maquinària, material i equip tècnic necessaris en la construcció d'edificis, la qual cosa garanteix resultats de qualitat. Així mateix realitzem assessorament tècnic quant a construcció d'edificis ajustant-nos a les necessitats especifiques de cada client. Si necessites construir el teu edifici a Mataró o Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem a la seva sencera disposició per a elaborar el pressupost més adequat a les seves necessitats per a construcció d'edificis, som especialistes a construir edificis d'obra nova a Mataró i Barcelona.