Rehabilitacions integrals d'edificis a Mataró i Barcelona

Les rehabilitacions integrals d'edificis són obres que es realitzen amb la finalitat d'adaptar els immobles a nous usos i funcionalitats, prolongar la vida útil de l'immoble i aportar valor a l'entorn. A AFIX Constructora som conscients de les necessitats dels nostres clients i per això ens especialitzem en l'execució de projectes de rehabilitacions integrals d'edificis a Mataró i Barcelona. Es tracti d'una rehabilitació parcial o total d'edificis comercials, oficines, governamentals, plurifamiliars, entre altres, ens encarreguem de la gestió integral de les teves obres, de principi a fi. Així mateix ens encarreguem de retirar d'elements d'amiant, per a això comptem amb l'acreditació RERA, emesa pel Departament de Seguretat i Salut de la Generalitat de Catalunya.

Ens adaptem a les normatives vigents de qualitat i processos de construcció per a oferir obres de rehabilitació d'edifici, que siguin duradores en el temps, nombrosos projectes així ho demostren.

Per a AFIX Constructora el nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients per això ens esforcem per a oferir rehabilitacions integrals d'edificis a Mataró i Barcelona, amb els més alts estàndards de qualitat de la mà d'un equip multidisciplinari altament qualificat i capacitat que aborda cada projecte amb professionalisme, responsabilitat, compromís i passió. Si necessites rehabilitar i reformar el teu edifici a Mataró o Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. Ens trobem la teva sencera disposició per a elaborar el pressupost de rehabilitacions integrals d'edificis concorde a les teves necessitats, som especialistes en rehabilitacions integrals d'edificis a Mataró i Barcelona.