Construcció d'habitatges a Mataró i Barcelona

AFIX Constructora centra el seu negoci en la seva capacitat tècnica de gestió, coordinació i resolució, la qual cosa ens permet oferir solucions constructives als projectes que se'ns plantegen, complint amb alts estàndards de qualitat per a satisfer les expectatives dels nostres clients. Ens dediquem a la construcció d'habitatges a Mataró i Barcelona versàtils, pensant en funció de les necessitats dels nostres clients, executant solucions amb diverses funcionalitats com ara: habitatges plurifamiliars i unifamiliars. Comptem amb una àmplia experiència en construcció d'habitatges a Mataró i Barcelona de la mà del nostre equip humà compost per personal altament qualificat.

A AFIX més de construir habitatges, construïm somnis amb la nostra capacitat tècnica contrastada, de gestió, coordinació i resolució, ens permet donar respostes satisfactòries als projectes que es plantegen i complir els objectius de qualitat en la construcció d'habitatges.

A AFIX Constructora apostem sempre per la qualitat dels diferents materials com, fusta, pedra, maó, ferro i formigó armat, amb la finalitat d'obtenir acabats a la perfecció de cadascun dels nostres projectes. Així mateix realitzem assessorament tècnic quant a construcció d'habitatges ajustant-nos a les necessitats especifiques de cada client i a un preu molt competitiu de mercat. Si necessites construir el teu habitatge a Mataró o Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem a la seva sencera disposició per a elaborar el pressupost més adequat a les seves necessitats per a construcció d'habitatges, som especialistes a construir habitatges d'obra nova a Mataró i Barcelona.