Treballs verticals a Mataró i Barcelona

Els treballs verticals són una peça fonamental en el sector de la construcció ja que permet realitzar manteniment, reparació, construcció, rehabilitació d'edificis i habitatges, entre altres. AFIX Constructora pensant en aquesta necessitat ofereix serveis de treballs verticals a Mataró i Barcelona a través de tècniques d'accés per posicionament per corda, bastides i plataformes elevadores, sempre proporcionant la màxima seguretat als nostres treballadors i amb garanties de resultats eficients i de qualitat tant en rehabilitació com en obra nova. La nostra principal premissa és oferir als nostres clients un servei integral per el que comptem amb un equip multidisciplinari que li brindés assessoria tècnica per a optar per treballs verticals, que més s'ajusti a les seves necessitats especifiques.

Els treballs verticals dins del sector construcció són necessaris i eficients per a una infinitat de tasques, en els quals minimitzem els riscos en seguretat i agilitzem els treballs amb tècniques en cordes, bastides o plataformes elevadores.

Realitzem diferents tipus de treballs verticals a Mataró i Barcelona per a habitatges o edificis, imprescindible en el món de la construcció, com per exemple: instal·lació i manteniment de cobertes i teulades, impermeabilitzacions i instal·lació i manteniment de canalons i baixants, neteja de vidres en llocs alts o inaccessibles, entre altres. Si necessites fer algun treball vertical en el teu habitatge o edifici a Mataró i Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem a la teva sencera disposició per a elaborar el pressupost de treballs verticals més adequat a les teves necessitats, som especialistes en treballs verticals a Mataró i Barcelona.